Skip links

Zakelijk

Afvalbeheer voor bedrijven

Zakelijk

HPH Metaalhandel biedt diensten aan voor duurzaam afvalbeheer. Door het afvalbeheer zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten bespaart u kosten en draagt u een steentje bij aan het milieu. Hierin kunnen wij u ondersteunen doormiddel van onze expertise. Wij analyseren uw afvalstroom, bedienen u doormiddel van onze containerservice en voeren het maatschappelijk verantwoord af. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw metaalafval en kan uw bedrijf zich focussen op waar het echt goed in is.

Vernietigingsverklaring

Bij HPH Metaalhandel zijn wij ons ervan bewust dat afgevoerd materiaal vernietigd moet worden. Indien gewenst kunnen wij u dan ook een vernietigingsverklaring met foto’s toesturen van het vernietigd materiaal. Op deze manier weet u zeker dat uw afgevoerde materiaal niet terug de markt op komt.

Zaken doen op de lange termijn

Wij streven naar een langdurige relatie met de klant. Hierin staan transparantie, betrouwbaarheid en een uitstekende service centraal. Wij onderhouden altijd persoonlijk contact met onze klanten en komen onze afspraken na.

HPH-Metaalhandel

Certificering

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Dit willen wij dan ook aantoonbaar maken door te voldoen aan gestelde eisen. Wij zijn in het bezit van een Eurovergunning wat betreft transport en een NIWO vergunning waarmee wij op de lijst van vervoerders, inzamelaars, handelaars en bemiddelaars van afvalstoffen staan. Voor beide zijn wij getoetst op betrouwbaarheid en vakbekwaamheid.

Snelle service & betaling bij HPH Metaalhandel

Wij ontzorgen onze klanten compleet van hun metalen afvalstromen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn. 

Bel ons Mail ons
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te laten functioneren.