Skip links

Particulier

Zonder afspraak

Particulier

Bij HPH Metaalhandel kunt u zes dagen per week en zonder afspraak terecht om uw oude materialen in te leveren. Op deze manier zijn wij voor particulieren het inleverpunt voor metaalafval in de regio Oss, Bernheze en Maasland. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende service, vriendelijk personeel en de beste prijs. Indien u zelf niet in de gelegenheid bent om uw metaal bij ons in te leveren, kunt u altijd contact met ons opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Bij grotere partijen kunt u zelfs nog gebruik maken van onze containerservice.

Wat mag ik inleveren?

Bij het recyclen van metaal maken we onderscheid in ferro en non-ferro materiaal. Onder ferro verstaan wij al het ijzerhoudend materiaal, terwijl non-ferro bijvoorbeeld bestaat uit koper, zink, lood of aluminium. Bekijk de pagina ‘Metalen’ om te kunnen zien wat wij precies innemen.

HPH-Metaalhandel

Hoe werkt het inleveren?

1. Inwegen

Zodra u bij ons op het terrein arriveert, plaatst u uw voertuig op onze 60-tons weegbrug en meld u zich vervolgens in onze weegkamer. Hier wordt uw voertuig ingewogen en kunt u meekijken wat uw voertuig met metaal weegt. Vervolgens geeft u door wat u allemaal bij zich heeft. Op basis hiervan wordt u geïnformeerd over waar het materiaal gelost kan worden.

2. Lossen

Het materiaal wordt in de desbetreffende bakken gelost. Indien nodig schieten wij te hulp bij het lossen van uw vracht. Dit doen wij handmatig, met de heftruck of met onze overslagkraan. Als u meerdere metaalsoorten bij heeft, worden de verschillende materialen op onze 3-tons weegschaal gewogen. Uiteraard gaan wij ook hier transparant te werk en kunt u meekijken terwijl uw metalen gewogen worden.

3. Uitwegen

Na het lossen van het metaalafval plaatst u uw voertuig weer op de weegbrug. U meldt zich vervolgens weer in de weegkamer waar wij uw voertuig uitwegen.

4. Uitbetaling

Aan de hand van de weging(en) en onze marktconforme dagprijzen berekenen wij de waarde van het afgevoerde materiaal. Dit wordt direct uitbetaald op de manier die u wilt, contant of per bank.

Tip: Lever uw metaal altijd gescheiden aan. Dit geeft u immers het hoogste rendement bij inleveren en zorgt ervoor dat wij u sneller kunnen bedienen op ons terrein.

Snelle service & betaling bij HPH Metaalhandel

Wij ontzorgen onze klanten compleet van hun metalen afvalstromen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn. 

Bel ons Mail ons
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te laten functioneren.