Skip links

Metalen

Metalen

Recycling

Ongeveer 95% van al het metaalafval is recyclebaar. Dat maakt metaal een waardevolle grondstof met een belangrijke rol in de circulaire economie.

Bij het recyclen van metaal maken we onderscheid in ferro en non-ferro materiaal. Onder ferro verstaan wij al het ijzerhoudend materiaal, terwijl non-ferro bijvoorbeeld bestaat uit koper, zink, lood of aluminium.

HPH Metaalhandel biedt service in beide. Bij aankomst van het materiaal op ons terrein wordt het eerst gesorteerd om vervolgens verder gerecycled te worden.

Recycling

Ferro en non-ferro

Ferro

Plaatijzer, balkijzer, knipijzer, betonijzer, draaisel en schroot.
.

Non-ferro

Koper, brons, messing, zink, lood, metaalhoudende kabel, RvS, aluminium, e-motoren, loodaccu’s en raffineer.

HPH-Metaalhandel

Voorwaarden

Acceptatievoorwaarden

Bijgaand treft u onze acceptatievoorwaarden waar extra aandacht aan besteed dient te worden bij afvoer van metaalafval. Deze acceptatievoorwaarden geven duidelijk aan wat voor materiaal wij absoluut niet in kunnen nemen, wat voor vuilaftrek zorgt en wat u kunt doen om een bepaald soort materiaal toch af te kunnen voeren.
.
.

Prijzen

De prijzen van het oud ijzer en non-ferro hangen altijd samen met het vraag en aanbod wereldwijd. Dit zorgt ervoor dat de prijzen van dag tot dag kunnen variëren. Alle prijzen die wij hanteren zijn actueel en worden mede gebaseerd op de LME (London Metal Exchange), dit is de wereldwijde markt voor het beleggen en verhandelen van industriële metalen. Op deze manier garanderen wij u een eerlijke en scherpe prijs voor uw ijzer & metaal.

Snelle service & betaling bij HPH Metaalhandel

Wij ontzorgen onze klanten compleet van hun metalen afvalstromen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn. 

Bel ons Mail ons
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te laten functioneren.