Skip links

Containerservice

Containerbakken

Containerservice

HPH Metaalhandel biedt haar klanten een containerservice voor het inzamelen van metaalafval. Deze containerbakken worden kosteloos naar de gewenste locatie gebracht. Voorbeelden van omstandigheden waarin een containerbak van HPH Metaalhandel gunstig kan zijn, betreffen:

– Aanhoudende afvalstromen binnen uw bedrijf
– Sloopwerken
– Renovatiewerken
– Bouwwerken
– Opruimingen

Representatieve bakken

Vloeistofdichte palletboxen

Door heel Nederland

Binnen 24-uur geplaatst/geruild/opgehaald

Kosteloos transport

Dezelfde dag nog het geld

Verschillende soorten containers

Het assortiment aan containerbakken is zeer uitgebreid. Afhankelijk van uw behoefte, leveren wij containerbakken van 2 tot 50 m3. Ook kunt u kiezen voor een palletbox.
Een palletbox is een kunststof bak met een inhoud van 600L. Deze bak neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk verplaatsbaar per palletwagen of heftruck. Onze palletbox is dus uitermate geschikt voor het inzamelen van metalen in een kleinere ruimte. Daarbij is de palletbox gegarandeerd vloeistofdicht en dus ideaal voor de opslag van oude lood accu’s! Verder worden onze palletboxen vaak gebruikt voor non-ferro afvalstromen zoals koper, aluminium en kabelafval.

24-uurs service

Bij HPH Metaalhandel wordt u gegarandeerd van een snelle en efficiënte afvoer van uw ijzer en metaal. Wanneer u een container of palletbox bij ons bestelt, wordt deze binnen 24 uur kosteloos bij u op locatie geplaatst. Zodra de bak weer vol is, kunt u ervoor kiezen om de bak op te laten halen of te ruilen tegen een lege containerbak. Ook dit gebeurt binnen 24 uur. Zodra de containerbak of palletbox bij ons op het terrein aankomt wordt het materiaal gewogen, geanalyseerd en vervolgens op een maatschappelijk verantwoorde manier verwerkt. Op basis van het gewicht en de analyse van het materiaal wordt er een factuur opgesteld. Wij garanderen u dat deze dezelfde dag nog betaald wordt.

HPH-Metaalhandel

Het proces nog eens toegelicht

1. Reserveer uw container

U reserveert eenvoudig bij ons een container. Dit kan via het contactformulier, per mail of door ons te bellen. Aan de hand van de hoeveelheid wordt bekeken welke bak het beste bij u past. Deze wordt vervolgens binnen 24 uur kosteloos op de door u gewenste locatie geplaatst.

2. Afvoeren

Zodra de containerbak vol is, meldt u dat bij ons. De volle container wordt opgehaald en indien nodig geruild tegen een lege container.

3. Inwegen

De container wordt gewogen op onze 3- of 60-tonsweegbrug.

4. Analyse en sortering

De container wordt doormiddel van onze heftruck of overslagkraan gelost op ons terrein. Gedurende het lossen wordt het materiaal geanalyseerd en beoordeeld.

5. Uitwegen

De container wordt uitgewogen om zo de inhoud van het afgevoerde materiaal te bepalen.

6. Uitbetaling

We berekenen uw opbrengst aan de hand van het gewicht en de analyse van het metaalafval. Uiteraard voorzien wij u van scherpe prijzen. Wij betalen u dezelfde dag nog uit via de afgesproken betaalwijze.

Snelle service & betaling bij HPH Metaalhandel

Wij ontzorgen onze klanten compleet van hun metalen afvalstromen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn. 

Bel ons Mail ons
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te laten functioneren.